YOUR SPORTIVITY IS
OUR ACTIVITY

TENNISVERENIGINGEN

TV DE HAKKELAARS

T.V. de Hakkelaars is opgericht in 1968 en is gevestigd aan de Naarderstraat in Muiderberg. Onze vereniging telt op dit moment 550 leden waarvan 200 jeugdleden. De accomodatie telt 7 Smashcourtbanen, een mini-baan voor de kleintjes en een gezellig clubhuis met een groot terras.
Smashcourtbanen hebben bijna dezelfde eigenschappen als het traditionele gravel met als voordeel dat er het hele jaar op gespeeld kan worden.
Er worden het hele jaar door allerlei activiteiten georganiseerd.

ATC BUITEN

Tennisvereniging ATC-Buiten (Almeerse Tennis Club Almere-Buiten) is opgericht in 1985 en gelegen aan de Dwangmolenstraat in Almere-Buiten. ATC-Buiten is de grootste tennisvereniging in Almere en de enige in Almere-Buiten. Onze vereniging heeft momenteel ongeveer 900 leden en beschikt, naast een gezellig clubhuis, over 9 Pro-Bounce banen en 2 all-weather french court tennisbanen. Op het eerste gezicht ziet de baan eruit als een gravel baan, echter het all-weather en french court geeft de sportieve tennisser de gelegenheid zijn/haar sport het gehele jaar door te beoefenen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om buiten het gewone lidmaatschap (zomer en winter) bij onze vereniging winterlid te worden.