YOUR SPORTIVITY IS
OUR ACTIVITY

Jennifer helder

Gedurende mijn jeugd woonde ik in Weesp waar ik op mijn 9e begonnen ben met tennissen bij de Weesper Tennis Club. Ik stond van begin af aan hele dagen op de tennisbaan, wij hadden toen nog geen computers, en was daardoor op jonge leeftijd al een categorie 5 speler. Op dit moment speel ik nog competitie in een damesteam overgangsklasse Zondag in Muiderberg.

Ik heb het C.I.O.S. in Overveen gedaan, met als specialisatie Tennis A en B en als bijvakken Sportmassage en Wintersport. Na het behalen van het CIOS ben ik full-time gaan lesgeven.
Ik ben begonnen bij Tennisschool Zandvoort en via TV Weesp en TV Amuda in Almere terecht gekomen. Ik geef sinds 2003 les bij ATC Buiten, eerst in dienst van TCF en sinds 2006 ben ik samen met Marc bij ATC Buiten de Tennis Academie Almere begonnen.

Op dit moment geven wij als Tennis Academie Almere les bij de verenigingen ATC Buiten en TV de Hakkelaars. Wij hebben een enthousiast en goed lerarenteam om ons heen met veel kennis en hopen dat wij de komende tennisjaren de leden nog veel kunnen bijbrengen op tennisgebied.