YOUR SPORTIVITY IS
OUR ACTIVITY

INFO PADEL LESSEN

De volgende cursussen worden gegeven:

Beginnerscursus
Je hebt geen ervaring met racketsporten. We beginnen vanaf het begin en bouwen in de cursus op naar de belangrijkste basisslagen. Je leert forehand, backhand, volleys, smash en lobs: de belangrijkste slagen in padel! Ook krijg je uitgebreid uitleg over de regels van het spel.

Niveau 9
Je hebt enige ervaring met een racketsport en je weet wat een forehand, backhand, volley en smash zijn. Je kan de bal een aantal keer over en weer spelen, echter ontbreekt het nog aan precisie. In deze cursus worden alle basisslagen aangescherpt, zodat je straks met meer precisie en vastheid de bal kunt spelen.

Niveau 8 
Je hebt padelervaring en de slagen van achteruit zijn voor jou niet zo moeilijk meer. Je kunt prima een rally maken van achteruit zonder dat de bal heel hoog over het net gaat. Ook een volley rally is voor jou geen al te groot probleem, daarnaast weet je wat de regels zijn. In deze cursus leggen we de focus op de volleys en de smash, ook gaan we beginnen met hoe je de glaswand moet gebruiken.

Niveau 7/6 
Je hebt al aardig wat uren op de padelbaan gestaan en je wilt nu je spel naar een nieuw niveau tillen. Volley rally’s en rally’s van achteruit zijn voor jou geen enkel probleem. Ook het gebruiken van de glaswand is voor jou niet nieuw meer. De smash en de lob beheers je, evenals de service. In deze cursus scherpen we je huidige slagen aan en ga je leren hoe je de wanden moet gebruiken in padel. Ook zal je leren hoe je op basis van tactiek een wedstrijd kunt winnen.

Niveau 5/4
De volgende slagen beheers je en kan je gerichtspelen; forehand, backhand, volley, smash en lob. Daarnaast maak je gebruik van de glaswand tijdens het padelen en kan je de bal eindeloos over en weer spelen vanuit achterin. In deze cursus ga je de geavanceerdere slagen leren zoals de: bandeja, chiquita en bajada. Daarnaast ga je leren positioneren op de baan en hoe je op basis van tactiek een wedstrijd kunt winnen. Ook worden de wanden extra getraind.

 

AANMELDEN PADEL CURSUS

De padel cursus bestaat uit 6 lessen van 50 minuten in een groep van 4 personen op de dinsdag- of donderdagavond, kosten bedragen €105,- p.p. Je meldt je aan als groep van 4 personen (voorkeur) d.m.v. het digitale inschrijfformulier, je kunt je ook individueel aanmelden en dan zullen wij proberen een groep te vormen. 

LESDUUR

60

MINUTEN

KOSTEN

€105,-

PER PERS.
(6 LESSEN)