Beau Jimmink

Op dit moment ben ik tennisleraar in het Amsterdamse Vondelpark bij de grootste club van Nederland LTC Festina en vanaf oktober zal ik ook een aantal dagen de lessen verzorgen bij Tennis Academie Almere. Ik kijk er naar uit om in mijn woonplaats te werken.

 

Ik ben al vanaf mijn achtste jaar al bezig met de tennissport. Heb tot mijn 12e jaar met veel plezier bondstraining gevolgd en hier is de basis van mijn techniek en tactiek gelegd. Daarna ging mijn tennisleven uiteraard gewoon verder met toernooien en competitie spelen (en lesgeven) en daar is inmiddels Padel aan toegevoegd.

Het lesgeven is mijn passie. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen om beter te worden met tennis. Dat doe ik door te werken aan de basisvaardigheden, maar ook door uit te gaan van de sterke punten van iemand. Ik geef les aan de hand van de vijf spelsituaties en probeer zoveel mogelijk de lessen aan te passen aan niveau en leeftijd.

Ik heb de opleiding Sport & Bewegen gevolgd. Heb diverse modules gedaan o.a. Padel A&B, Tenniskids A&B Blauw en Multiskillz (motoriek). Allemaal handvatten voor het lesgeven.

Kortom ik kijk ernaar uit om iedereen op de banen van ATC Buiten te ontmoeten.

Tot op de baan. Ik heb er zin in!